Jurka

Just another WordPress.com weblog

Jameson Bar. Mėsa

Posted by jurka - 26 rugsėjo, 2011

Aaaaaaa… girta mėsa! Nuodyta, rūkyta, impregnuota, prakaituota pagiringa mėsa! Yra toks baras Rygoje, beveik centre, vadinasi Jameson bar. Tenka dažnokai pro jį praeit keliaujant maisto į maksimą. Tai va. Šeštadienio ir sekmadienio rytais ir vidudieniais, kai tas baras-naktinis baras užsidaro, iš jo išsivarto tokie, kaip čia tiklsliau įvardinti – aplinkoje nesiorientuojantys lankytojai. Užsieniečiai i vietiniai, vaikinai kažką pusiau subtiliu, pusiau prikimusiu balseliu bando vis dar flirtuot su nulūžusiom merginom, apduję tamsaus gymio, juodbruviai užsienieičiai mieguistai markstosi, kažką su keistu akcentu vapėdami “Lec gau, okei, am fain, gud“. Mėsa kepa po vėsia rugsėjo saule. Alkoholis, tablэtkos, ir aišku, daug dau nuodingos prakaituotos apdujusios mėsos.

Parašykite komentarą